Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FA ÉS KŐ ÁPOLÁS

Rendezés:

Geiger Homlokzat- és kőtisztító koncentrátum 1l

1
6.604 Ft 4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
2.604 Ft 39%

Geiger ecsettisztító és festékoldó szer 250 ml

1
1.000 Ft 800 Ft (630 Ft + ÁFA)
200 Ft 20%

Fa- és kőápolás, fafelújítás

Ezen a kategóriaoldalon a fa és kő ápolásához, valamint a fafelújításhoz szükséges termékeinket találja. Ha szeretné házhoz rendelni a legkiválóbb kőhöz, fához vagy egyéb, kertben található anyaghoz az ápolószert, nézzen körül oldalunkon. Boltunkban azokat a természetes és biztonsággal használható ápolószereket találják meg a vásárlók, melyek hosszú távon védik a kívánt felületet.

Az általunk forgalmazott termékek a környezetvédelmi előírások figyelembevételével kerültek forgalomba, szeretnénk vásárlóink felé olyan termékeket közvetíteni, amelyek a minőségen túl a környezetvédelmi szempontokat is szem előtt tartják. Nézzen körül kínálatunkban, és válasszon ápolási termékeink közül!


Vállalatunk 1993-as megalakulása óta olyan vegyipari termékek forgalmazását tűzte ki célul, melyek a különböző, háztartásban fellelhető problémákra adhatnak megoldást. Termék kínálatunkat folyamatosan bővítjük, szeretnénk vevőink felé mindenből a minőségi terméket közvetíteni, így a fa- és kőápolással kapcsolatban is leginkább ezeket vettük fel a listára. Így kapott szerepet a német Natural márka is, mely a fa és kő tisztítására, illetve ápolására egyaránt megoldást ad. 

Hol találom a nekem megfelelő fa- és kő ápolással, felújítással kapcsolatos terméket? 

Oldalunkról közvetlenül a tisztítószerek érhetők el, illetve az alkategóriák ra kattintva vásárlóink a tematikus oldalakon találhatják meg azokat a termékeket, amelyre éppen szükségük van. Így megtalálhatnak fára, kőre vagy téglára használható olajokat, festékeket, illetve a fa öregítésére szolgáló termékek alkategóriájátit is.

Az “eszközök” alkategóriák oldalon például összefoglalva megtalálják vásárlóink azokat a termékeket tematikusan csoportosítva, amelyek a festékek, olajok felvitelét vagy az ezzel kapcsolatos munkát segítik. Ajánlott itt is körülnézni, hiszen adott a lehetőség, hogy a felmerülő fa-, illetve kőápolási munkálatokkal kapcsolatban egy helyen minden terméket beszerezzen az, akinek erre éppen szüksége van.

A termékek alatt található részletek opcióra kattintva a vásárló minden szükséges információt megtalál az áruval kapcsolatban, így például annak felhasználási körét és egyéb részletet a használattal kapcsolatban, kiszerelési mennyiséget, származási országot, illetve a szállítás várható idejét. Az alkalmazás témájában igyekeztünk minél szélesebb körű tájékoztató anyagot adni minden forgalmazott termékünkkel kapcsolatban, hogy azzal is segítsünk az érdeklődő vásárlóknak. 

A kívánt termék kosárba helyezésekor rendszerünk felkínálja Önnek azokat az eszközöket és árukat, amelyeket mások e termékkel együtt a leggyakoribb esetekben megvettek. Ha Önnek szintén szüksége van a felkínált termékre, ne habozzon, közvetlenül erről az elérési helyről tegye kosarába, egyszerűsítve és gyorsítva ezzel a bevásárlását.

További információk boltunkról

A megrendelőket arra biztatjuk, hogy a megrendelt termékkel kapcsolatban az “értékelem a terméket” opciónál jelezzék vissza véleményüket, így azt a termék adatlapján feltüntethetjük. Ezek az vélemények minden későbbi vásárlónk számára hasznos információkat adhatnak az adott áruval kapcsolatban.

Ha valaki kategóriát szeretne váltani, az oldal tetején található menüsor bal oldalán keresheti meg azt a kategóriaoldalt, amelyben a számára érdekes, további terméket keresné. A felső menüsorban a vállalatunkkal kapcsolatos további lényeges információkat találhatja meg a vásárló. Ha esetleg bármelyik termékünkkel kapcsolatban kérdés merülne fel, akkor ne habozzon, vegye fel velünk elérhetőségeinken a kapcsolatot.