Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FERTŐTLENÍTÉS

A felületfertőtlenítők nagy szerepet kaptak az elmúlt időszakban. A Covid-járvány betörése megtanította az emberiséget a helyes kézmosásra és arra, hogy a mindennapi kontaktok veszélyesek lehetnek.

A felületfertőtlenítők jelen voltak korábban is az életünkben, hiszen bizonyos területeken (egészségügy, élelmiszeripar, stb.) evidensnek gondoltuk a használatukat. Az új vírus gyors terjedése azonban rámutatott arra, hogy nem voltunk elég alaposak. Egyszerre, nagy tömegben betegedtek meg emberek, míg mondjuk egy étteremben nem biztos, hogy feltűnt 3-4 beteg vendég, akik nem tudták összerakni a képet, hol kaphattak fertőzést.

A felületfertőtlenítők tehát fontos szerepet játszanak az egészségünk megőrzésében is. A különböző felületeken a baktériumok, vírusok és gombák különböző ideig képesek életben maradni. Jelenleg az iratok lámpás fertőtlenítése zajlik sok irodában, azonban tömeges fertőtlenítés esetén más megoldást kell keresni. 

Az egyik ilyen megoldás a fertőtlenítő füst képzése. A füst beterít mindent, hatékonyan pusztítja el a spórákat és más fertőzésforrásokat. A folyadék halmazállapotú anyagok törlésre, permetezésre alkalmasak, azonban jobban oda kell figyelni, hogy alaposan ellepjék a felületet, hiszen a füsttel ellentétben nem oszlanak el egyenletesen a térben. A törlőkendők pedig kimondottan csak személyes használatra jók, hiszen a kicsi személyes teret lehet velük maradéktalanult áttörölni.

Rendezés:
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
53.340 Ft (42.000 Ft + ÁFA)