Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
FFP 2,5  négy rétegű szűrős arcmaszk   1 db
2.000 Ft (1.575 Ft + ÁFA)
Menny.:db

FFP 2,5 négy rétegű szűrős arcmaszk 1 db

2.000 Ft (1.575 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: VRA-2420

Színe: szürke  / Kiszerelés: 1

A legfontosabb kérdés, hogy melyik maszk használható a koronavírus megelőzésére. Az USA Betegségkontroll-központja által közölt COVID-19 és SARS útmutatóban javasolt védőfelszerelésnek az N95-öt jelölte meg. Így az, illetve az ennek megfelelő FFP2 maszk már optimális védelmet biztosít a koronavírus ellen.

Várható szállítás: 2023. október 25.
Átlagos értékelés: 2

Hasonló termékek

Leírás

A legfontosabb kérdés, hogy melyik maszk használható a koronavírus megelőzésére. Az USA Betegségkontroll-központja által közölt COVID-19 és SARS útmutatóban javasolt védőfelszerelésnek az N95-öt jelölte meg. Így az, illetve az ennek megfelelő FFP2 maszk már optimális védelmet biztosít a koronavírus ellen.

Biztonsági osztályozás: A légzésvédő arcmaszkok - az egészségügyi szájmaszkokkal szemben - rendelkeznek biztonsági osztályzással. Európai szabvány:  FFP,  Amerikai szabvány: N95.  Ez azt mutatja meg, hogy az adott maszk mekkora mértékben képes megszűrni a 0,3 mikronnál nagyobb részecskéket.

FFP1 arcmaszk: 80%-os szűrőkapacitással rendelkezik. Munkavédelmi célokra alkalmas, pl. a por ellen.

FFP2  (N95)  arcmaszk : 94%-os szűrőkapacitással rendelkezik,  - mely munkavédelmi felhasználás mellett -  segít megóvni a vírusfertőzésektől is.  Amerikai megfelelője az N95-ös maszk, mely 95%-os mértékben szűri a 0,3 mikronnál nagyobb részecskéket.  A Vitani ajánlott terméke az FFP2,5-nek nevezett termék, ami ötvözi az az FFP2 tulajdonságát  egy kilégzőszeleppel. Nagymértében könnyíti a kényelmes viseletet, miáltal a légzés semmilyen szinten nem akadályozott.  

FFP3 (N100) arcmaszk: 99%-os szűrőkapacitással rendelkezik és általában kilégzőszeleppel rendelkezik. N100-nak hívják az ennek megfelelő amerikai változatát, ez 99,97%-ban szűri meg a levegő részecskéit.

Szájmaszk, FFP2,5,  szürke, 4-rétegű, szűrős, gumis 

Színe: szürke / Anyaga: bőrbarát, lágy viselet

Kiszerelés: 1 db 

Használat:  Illessze az orra és a szája elé a maszkot, majd a gumis pántot akassza fel a fülére.  Igazítsa meg az orr részt, hogy kényelmesen illeszkedjen, végül húzza le a maszk alsó részét az állához. Az arcmaszk gyorsan, egyszerűen felvehető, kényelmesen viselet. A légzéskönnyítő szűrővel ellátott maszkok sokkal szorosabban illeszkednek az arcra és kétirányú védelemmel vannak ellátva. Szűrik a belélegzett levegőt, így helyes használat esetén óvják a viselőt is. Kevésbé nedvesednek át, így tovább használhatók, mint a normál szájmaszkok.

Ajánlás:

Viseljen maszkot a járvány idején, így el tudja takarni az arcát is, megelőzve ezzel a cseppfertőzést! Vegye fel a harcot a vírusok ellen! Óvja meg  saját, családja és környezete egészségét FFP2,5 szűrős maszkkal a fertőzésektől! Jelenleg az influenzajárvány mellett a koronavírus is fenyeget, ezért nagyon fontos a megelőzés. A szakemberek rendszeres és alapos kézmosást is javasolnak.  Kérem, válasszon a fertőtlenítőszereink közül!

Viselet: 

Maszkot hordani az utcán, a munkahelyeken, tömegközlekedési eszközökön, postán, orvosnál, bevásárló helyeken, patikákban, mindenhol, ahol sok emberrel kerülhetünk kapcsolatba.

Újrahasználat: 

Amennyiben nincs lehetősége a maszkot naponta új darabra cserélni, kérem, fogadjon meg néhány jó ötletet az újrahasznosításhoz. 

A maszk használat után kézzel, szappanos vízzel mosható és / vagy fertőtlenítő sprayvel fertőtleníthető és száradás után ismét használható. Javasolhatjuk még a maszk fertőtlenítésére a gőzölős vasaló használatát. A vasalót helyezzük a maszk fölé 1 cm-rel és tegyük ki a gőz hatásának kb. 2-3 percig. 

Jó egészséget kívánunk! 

Vélemények

4.50
2 értékelés
1
1
0
0
0
2022. 04. 26. -
2022. 04. 26. -