Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ragasztópisztoly

nagyobb teljesítményt igénylő, ipari felhasználásra, mind pedig a háztartási igények kielégítésére szolgáló minőségi darabok megtalálhatóak termékpalettánkban.
Rendezés:

Steinel NEO1 Ragasztótoll

3
17.800 Ft (14.016 Ft + ÁFA)

Steinel NEO3 Ragasztópisztoly

2
30.650 Ft 25.500 Ft (20.079 Ft + ÁFA)
5.150 Ft 17%

Ragasztópisztoly M195

1
28.000 Ft (22.047 Ft + ÁFA)

Ipari ragasztópisztoly M812

107.010 Ft (84.260 Ft + ÁFA)

Ragasztópisztoly HB 220

49.500 Ft (38.976 Ft + ÁFA)

HB450 RAUPE

386.890 Ft 345.000 Ft (271.654 Ft + ÁFA)
41.890 Ft 11%

 

Ezen az oldalon gazdag ragasztópisztoly kínálatunkból választhatja ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő készülékeket. Mind a nagyobb teljesítményt igénylő, ipari felhasználásra, mind pedig a háztartási igények kielégítésére szolgáló minőségi darabok megtalálhatók termékpalettánkban.

Mindkét terméktípus esetében biztos lehet abban, hogy mi itt, az Euró-Higiénia weboldalán csak a legjobb minőségű ragasztópisztolyokat kínáljuk Önnek. Ezekkel rengeteg anyagú és kivitelű termék tartós és biztonságos ragasztását végezheti majd el hatékonyan és a legoptimálisabb költséggel.


Az Euró-Higiénia Kft.-nél küldetésünknek tekintjük, hogy a ragasztástechnikai, valamint a tisztítás- és csomagolástechnikai termékek mind a kis-, mind a nagyipari felhasználókhoz eljussanak, hogy segíthessék őket a hatékony és minőségi termelésben, valamint a mindennapi biztonságos munkavégzésben. Ragasztástechnikai termékeink ezen az oldalon mind professzionális kivitelűek, legyen szó az ipari felhasználóknak, vagy a magánszemélyeknek kínált termékekről.

Már a termék nevében feltüntettük, ha ipari felhasználásra ajánlott. Egyszerűbb, könnyebb és gyorsabb lesz majd a munka ezekkel. Professzionális válaszokat szeretnénk adni a kihívásokra folyamatosan megújuló és naprakész kínálatunkkal.

 

Érdemes ragasztópisztolyt használni

Régóta kedveltek a ragasztástechnikai termékek. Igazán egyszerűbbé teszik a mindennapokat az iparban és a háztartásban. A csomagolástechnikai iparban nélkülözhetetlen, de szinte az összes iparág szállításra és forgalmazásra szánt termékeinek előkészítéséhez is alapvetőek a ragasztástechnikai termékek. Ma már a ragasztórúddal működő ragasztópisztolyos technológia a legegyszerűbb, leggyorsabb és a leginkább költséghatékony megoldás, ha rögzíteni vagy javítani kell valamit. A munka így gyors, egyszerű és hatékony, az eredmény pedig tartós. Nincs állásidő, a munka gördülékeny. Tényleg a munkáért kell fizetni az alkalmazottat.

 

A ragasztópisztoly és a hot-melt technológia

A hot-melt ragasztási technológia rendkívül hatékony. Szükséges hozzá egy ragasztópisztoly, melybe a legtöbbször hőre lágyuló műanyagokból készített ragasztórudakat kell beletenni. A ragasztópisztoly belsejében a rúd megolvad és innen kerül a ragasztóanyag melegen, folyékony állapotban, csepegtetve, permetezve vagy csíkot húzva az arra alkalmas felületre. Majdnem azonnal megköt. Nem kell oldószer, nagyon egyszerű a kezelés.

A száradási idő minimális, nincs anyagveszteség, párolgás. Nehezebben egyesíthető felületek ragasztása is lényegesen egyszerűbb ezzel a módszerrel.

Gazdag választék

Itt, az Euró-Higiénia weboldalán számos ragasztópisztoly közül választhat. Ezek között az Ön igényeire szabott ideális kivitelű, felépítésű és teljesítményű termék is garantáltan megtalálható. Óriási az ipari felhasználásra szánt termékek választéka, emellett a kisebb teljesítményű darabok is a termékpalettán szerepelnek. Csak kattintson az Önt érdeklő termékre, olvassa el a részletes leírást, árat és mennyiséget. Majd válasszon, hogy tovább válogat, vagy inkább befejezi a böngészést és továbblép a pénztárba.

Nálunk vásárolhat regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként is. Utóbbi esetben csak számlázási és szállítási címét kell megadnia. Szükséges számunkra még a szállítási vagy átvételi és a fizetési mód megadása. Ezt követően csupán véglegesítenie kell a vásárlást. Válogasson kedvére gazdag kínálatunkból!