Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Füstölőpatronok

Rendezés:

Füstölőpatronok 

A füstölőpatronok a rovarirtás legjobb módszerei közé tartoznak. Sokan próbálkoznak egyénileg, házi módszerrel, de aztán hamar rájönnek, hogy megfelelő eszközök nélkül nem lehet maradéktalanul megszabadulni a hívatlan vendégektől. Ilyenkor folyamodnak szakemberhez, illetve vásárolnak füstölőpatront és különböző termékeket, amikkel jó eséllyel meg tudják szüntetni a problémát.

A magas minőségű anyagok biztonsággal használhatók, így kizárólag a rovarokra vannak káros hatással a biztonsági előírások betartása mellett. Ebben a kategóriában a füstképző patronokat találja.

Az emberrel együtt élő rovarok közül néhány kimondottan sok bosszúságot okoz. A vérszívó rovarok megkeserítik az ember életét, nem beszélve a betegségek terjesztéséről. A bolhák nemcsak a házi kedvencekre, hanem az emberekre is veszélyesek, képesek nagyon rövid idő alatt nagyon nagymértékben elszaporodni. Az ágyi poloska ellehetetleníti a pihenést, komoly viszkető sebeket okozva. A hangyák szintén képesek ellepni a konyhát, végeláthatatlan sorokban masírozva.

Az állattartó telepek különösen veszélyesek a rovarok szempontjából. Az állatoknak a fejlődéshez, működéshez nyugodt környezetre van szükségük. Az életüket megkeserítő szúró-csípő rovarok visszavetik a termelést, kevesebb tej, tojás, rosszabb minőségű hús képződik. Ráadásul betegséget is terjeszthetnek a kártevők, ami pusztuláshoz vezethet, így mindenképp szükség van a rendszeres rovar- és atkairtásra.

Mit lehet füstölőpatronnal irtani?

A bolhákat mindenki ismeri. Az apró élőlényekből sokféle van. Egyesek a kutyát, mások a macskát, megint mások az embert és a sertéseket szeretik. Csípésük kellemetlen, viszkető, ráadásul gyorsan szaporodnak. Az ágyi poloska hasonlóan alattomos, csak ő az ágyban, alvás közben támad. Apró csípéseket hagy deréktájon, amik nagyon viszketnek, megkeserítik a mindennapokat.

A csótányok igazán kemény ellenfelek. A legenda szerint az atomtámadást is túlélik, így hatékony fegyverre van szükség ellenük. Minden résben, fugák között, zsanérok mentén megbújnak, házilag szinte lehetetlen kiirtani őket. A hangyák legyőzésére a csalétkes módszer a legjobb, mert azt hazaviszik a fészekbe, és a királynőnél megszakad a szaporodási folyamat, a boly elpusztul.

Az alombogár kimondottan a brojler baromfitelepek kártevője. Rontják az állattartó telepek állagát, ezzel plusz költségeket generálnak a gazdáknak. Kimondottan az épületet célszerű kezelni, valamint a falak, padozat állapotának folyamatos javítására is törekedni kell prevenciós szempontból. A madártetűatka szintén egy baromfitelepre jellemző vérszívó, amely károsodást okoz a madarak bőrén. Elszaporodásával csökken az állomány védekezőképessége, vérszegénység, súlyvesztés, a tojáshozam csökkenése várható.

A füstölőpatron alkalmazásakor minden esetben kötelező a biztonsági szabályok betartása!

Hogyan vásárolhat?

A kategóriában látható termékekre kattintva a kosárba helyezheti a füstképző patront. A különböző kiszerelésű termékek különböző méretű terekhez valók. Azonnal látható az ár és az értékelés. A részletek elolvasásával megbizonyosodhat arról, hogy az adott termékre van-e szüksége. A vásárlás gyors és biztonságos (bankkártya, PayPal, előreutalás), a szállítás futárszolgálattal történik. Készpénzes fizetésre nincs lehetőség, csak abban az esetben, ha utánvétes fizetést kér, ilyenkor a kiérkező futárnál fizethet.

Ha gondot okoznak a rovarok, ne habozzon, válassza a legbiztonságosabb irtási módszert!