Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
86.399 Ft (68.031 Ft + ÁFA)
Menny.:db

SANOSIL felületfertőtlenítő folyadék 25 liter

Ár:
86.399 Ft (68.031 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 492
Felhasználásra kész biocid oldat. Mindennemű kórokozót és csírát teljesen elpusztít, még azokat a baktériumokat is, melyeket biofilm vesz körül. A hatóanyag teljesen szagtalan és ízmentes. A termék illatosított változata is elérhető. Ebben a töménységben nem ingerli a bőrt, és nem okoz allergiát. Nincs sem rákkeltő, sem mutagén hatása. Megbízhatóan megakadályozza az újrafertőződést.
Várható szállítás: 2022. május 30.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

S010 FELÜLETFERTŐTLENÍTŐ folyadék 

Felhasználásra kész biocid oldat. Mindennemű kórokozót és csírát teljesen elpusztít, még azokat a baktériumokat is, melyeket biofilm vesz körül. A hatóanyag teljesen szagtalan és ízmentes. A termék illatosított változata is elérhető. Ebben a töménységben nem ingerli a bőrt, és nem okoz allergiát. Nincs sem rákkeltő, sem mutagén hatása. Megbízhatóan megakadályozza az újrafertőződést.

Alkalmazás: Penészes fal-és padlóburkolatok kezelésére, valamint vízálló burkolatok, felszerelési és berendezési tárgyak felületeinek fertőtlenítésére szolgál az élelmiszeriparban, a közétkeztetés, nagyüzemi konyhák, vendéglátóipar, lakások, intézmények, légkondícionáló berendezések, szoláriumok, szaunák, kozmetikák területén. A SANOSIL S010-est a használat után nem kell leöblíteni, a fal-és padlóburkolatok fertőtlenítésénél biztosítani kell, hogy a felület a teljes behatási idő alatt nedves maradjon. Az élelmiszerekkel, italokkal közvetlenül érintkező felületek esetében a hatásidő letelte után a beszáradást ellenőrizni kell! Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! A termék a  kupakon lévő levegőztető nyílás miatt állítva tárolandó! Az egyszer már kiöntött anyagot ne öntse vissza! Ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával, hulladékával ne érintkezzenek, azzal ne szennyeződjenek. Érzékeny bőrüeknek védőkesztyű használata ajánlott.

Hatóanyag: 5 % hidrogénperoxid és 0,0015 kolloid ezüst

Hatásidő: minimum 60 perc környezeti hőmérsékletben további hígítás nélkül penész ellen, felületfertőtlenítés esetén 1:3 hígítás vízzel

Penészkezelés (hígítás nélkül): A penészes felületek esetében először a készítménnyel kezeljük a felületet, a behatásidő alatt a felületnek mindvégig nedves állapotban kell lennie. A behatási idő eltelte után nedves tiszítás alkalmazandó a felületen, amelyet egy ismételt penész elleni kezelés kell, hogy kövessen!

Felületfertőtlenítés: A fertőtlenítést mindig alapos tisztításnak kel megelőznie. A tisztítószer maradékát a felületekről le kell öblíteni a SANOSIL S010 alkalmazása előtt. A SANOSIL S010-est a használat után nem kell leöblíteni, a fal-és padlóburkolatok fertőtlenítésénél biztosítani kell, hogy a felület a teljes behatási idő alatt nedves maradjon. Az élelmiszerekkel, italokkal közvetlenül érintkező felületek esetében a hatásidő letelte után a beszáradást ellenőrizni kell! Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! A termék a  kupakon lévő levegőztető nyílás miatt állítva tárolandó! Az egyszer már kiöntött anyagot ne öntse vissza! Ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával, hulladékával ne érintkezzenek, azzal ne szennyeződjenek. Érzékeny bőrüeknek védőkesztyű használata ajánlott.

Eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban száraz hűvös helyen, fénytől védve, elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tároljuk! Szakszerű tárolás mellett minőségét minimum 1 évig megőrzi. 

Engedélyszám: JÜ-5568-6/2012

Kiszerelés: 25 liter                                                                 

Forgalmazó: Euró-Higiénia Kft. H-2040 Budaörs, Munkácsy u. 9. +36 23 611 384


Elsősegélynyújtás: Belégzés esetén vigyük a sérültet friss levegőre, rosszullétkor forduljunk orvoshoz. Ha bőrre jut, mossuk le vízzel és szappanal, majd öblítsük le sok vízzel. Ha szembe kerül, mossuk folyó vízzel néhány percig, foruljunk orvoshoz. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni!Kerüljük el a termék szembejutását, permetének belégzését! Munka közben enni, inni, dohányozni nem szabad. Érzékeny bőrüeknek védkesztyű használata ajánlott.
A termék kezelés nélkül ne jusson környezetbe! A kiömlött terméket semleges megkötő anyaggal itassuk fel (homok, föld) és a területet öblítsük le vízzel.
Figyelmeztető jelőlés: H332, P261, P271, P304, P340, P31
2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Miért tőlünk vásárolj?

Ingyenes kiszállítás 50.000 Ft felett