Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
FUMAGRI OPP  Felületfertőtlenítő  füstképző patron  500 m³
32.000 Ft (25.197 Ft + ÁFA)
Menny.:db

FUMAGRI OPP Felületfertőtlenítő füstképző patron 500 m³

32.000 Ft (25.197 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 525
Felületfertőtlenítésre az állattenyésztés és állattartás területén, üres helyiségek, felszerelési és berendezési tárgyak, zárható állatszállító járművek belső terének fertőtlenítésére alkalmazható. Professzionális és lakossági felhasználásra egyaránt. Kérem, olvassa el a részletes leírást!
Várható szállítás: 2024. július 24.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Youtube videók

Leírás

FUMAGRI OPP 500m3 felületfertőtlenítő füstképző termék

Alkalmazás: felületfertőtlenítésre az állattenyésztés és állattartás területén, üres helyiségek, felszerelési és berendezési tárgyak, zárható állatszállító járművek belső terének fertőtlenítésére alkalmazható. Professzionális és lakossági felhasználásra egyaránt.

Összetevők: biocid hatóanyag o-fenil-fenol (20 %, EC: 201-993-5) és ammónium-nitrát, diciánamid, szilikon-dioxid (amorf), nátrium-klorid, urea, kaolin.

Műszaki paraméterek: a termék por állagú, antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid.

Engedélyszám: Országos Tisztifőorvosi Hivatal engedély száma: JÜ-944-4/2013

Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: füstképző patron 0,8 g/m3 anyag (160 mg/m3 hatóanyag) 15 óra behatási idővel. Nagymértékű penészgomba fertőzöttség esetén egy nappal később a fertőtlenítés megismételhető. A fertőtlenítés elvégzése 6-7 hetenként javasolt. A szellőztetési idő 60 perc. Használat előtt kapcsoljuk ki a ventillátorokat, füstérzékelőket. A nyílászárókat zárjuk be, a nyílásokat légmentesen szigeteljük. A helyiség térfogatának megfelelő mennyiségű patront enyhén rázzuk fel, majd helyezzük hőálló, éghetetlen aljzatra, kerámiára. Éghető anyagoktól legalább 3 m távolságot kell tartani. Nyissuk fel a fémdobozokat, gyufával gyújtsuk meg a kanócot, amit legalább 6 másodpercig tartsunk a lángban. A füst terjedése előtt hagyjuk el a helyiséget, majd hermetikusan zárjuk le. Gondoskodjunk arról, hogy a fertőtlenítés ideje alatt senki ne léphessen be a helyiségbe, szellőztetéskor sem. Kezelés után hagyjuk a patront lehűlni, ne fogjuk meg még kesztyűvel sem. A fertőtlenített helyiség kiszellőztetése után az élelmiszerekkel érintkezésre kerülő felületeket alapos tisztítással mentesíteni kell a szer maradványaitól.

Tűzveszélyesség: gyúlékony

Hulladékkezelés: A por veszélyes hulladéknak minősül. A keletkező hulladék kezelésére a vonatkozó rendeletben foglaltak az irányadók. Az égésmaradványok nem minősülnek veszélyes hulladéknak. A kiöblített csomagolás újrahasznosítható.

Környezetvédelem/ökotoxikológia: A készítményt, annak maradványait, valamint a tartályt és a csomagolóanyagot élővizekbe, közcsatornába juttatni nem szabad. Szennyezés-mentesítés: A környezetbe kijutott anyagot szárazan szedjük fel és a hatályos környezetvédelmi előírásoknak megfelelően semmisítsük meg.

Tárolás, eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztethető helyen, 15-25 °C között, közvetlen napsugárzástól és gyújtóforrástól távol, élelmiszertől, takarmánytól elkülönítve 2 évig eltartható.

Egyéb kiszerelési egységek: 25-150-1250 m3

Gyártja: LCB food safety/Franciaország 71260 La Salle, Route Nationale 6.
Forgalmazó: Euró-Higiénia Kft. 2040 Budaörs, Munkácsy u. 9. +36 23 611 384

 

BIZTONSÁGI ADATLAPPAL RENDELKEZŐ FOGLALKOZÁSSZERŰ ALKALMAZÁSRA VALÓ TERMÉK.
Figyelmeztetések a H és P-mondatokon kívül: A védőfólia eltávolítása után a patront kizárólag védőkesztyűvel fogjuk meg. A készítménnyel történő munkavégzés során védőruhát, védőkesztyűt (PVC-ből) és védőálarcot kell viselni. A füstképzéskor teljes álarcot ABDE típus 2+P2 tipusú szűrőbetéttel kiegészítve kell viselni.
Füstképzés alatt a helyiségbe csak megfelelő védőálarccal lehet bemenni. A füstképzést csak száraz helyiségben végezzük, mert gőz jelenlétében korompelyhek képződnek. A termék érintése után alaposan kezet kell mosni. A termék ember, állat, növény jelenlétében nem alkalmazható. Ne használjuk a terméket közvetlenül szőnyegen, vagy linóleumon, ruhák, függönyök és hasonló anyagok közvetlen közelében. Használat közben enni, inni, dohányozni nem szabad!
EK-veszélyjel: Xi irritatív 
BIOCIDOK ALKALMAZÁSAKOR ÜGYELJEN A BIZTONSÁGRA! 
Elsősegélynyújtás: ha az érintett személy eszméletlen, helyezzük stabil oldalfekvésbe és ellenőrizzük a légzését. A füst belélegzése esetén az érintett személyt a veszélyes területről friss levegőre kell vinni. Tartós légúti panaszok esetén orvost kell hívni, aki dönt a további teendőkről. Bőrre jutás esetén a bőrt alaposan folyó vízzel le kell öblíteni. A ruházatot ki kell mosni. A por véletlen lenyelése esetén az érintett személyt ne itassuk, etessük, vagy hánytassuk, hanem azonnal hívjunk orvost. Felületi égési sérülés esetén folyó vízzel hűtsük a sebet 15 percig.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.