Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RAGASZTÁS

Rendezés:

Ragasztóstift tejFEHÉR 5kg

35.000 Ft 32.000 Ft (25.197 Ft + ÁFA)
3.000 Ft 9%

Ragasztórúd FEHÉR LOW-TEMP 1 kg

5.800 Ft 4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
1.300 Ft 22%

Ragasztórúd RÓZSASZÍN 24 db - 0,5kg

1
4.000 Ft 3.000 Ft (2.362 Ft + ÁFA)
1.000 Ft 25%

Ragasztórúd LILA 25 db

1
4.000 Ft 2.800 Ft (2.205 Ft + ÁFA)
1.200 Ft 30%

Ragasztástechnika

A ragasztástechnika fontos része életünknek, hiszen valamikor valamit biztosan meg kell ragasztani. A legtöbben rögzítésre gondolnak a ragasztástechnika szó hallatán, de lehet szó javításról, erősítésről is. A ragasztás lényege a fixálás, hogy a ragasztott dolgok ne mozduljanak el. A különböző anyagokhoz más-más ragasztót kell használni, máshogy viselkedik a fa, a bőr, a műanyag, az üveg, a kő, a papír.

A gyártók különböző anyagokhoz különböző ragasztókat készítenek, ezért pontosan ismerni kell a ragasztandó felület tulajdonságait, hogy a megfelelő biztonsággal rögzíthessük őket.


A ragasztástechnika alapja, hogy a ragasztandó felületeknek száraznak és pormentesnek kell lenniük. Ha egy felület nehezen ragasztható, érdemes némileg megérdesíteni azt. A biztos fixálás érdekében nem árt fizikálisan is egymáshoz húzni a ragasztandó felületeket, ha ez lehetséges. Egyszerű, otthoni alkalmazásnál általában van lehetőség például súlyt helyezni az egyik félre, így jobban egymáshoz ragadnak a felületek. A piacon sokféle termék található, így először minden esetben érdemes próbát végezni. 

Ragasztástechnikai eszközök

A ragasztástechnika eszközei lehetnek a praktikus ragasztópisztolyok. Kínálatunkban megtalálhatóak a különböző színű és kiszerelésű ragasztórudak, amelyek precíziós ragasztásokhoz, tömeges ragasztáshoz, vagy egy egyszerű otthoni problémamegoldáshoz szükségesek. Vannak transzparens (átlátszó) és különböző színű ragasztórudak a kínálatunkban. Kimondottan horpadásjavításhoz kínáljuk a fekete színűt ragasztórudat. De lassú ragasztáshoz, pl. zárjegyragasztáshoz is kínálunk ragasztórudat.  A rövid nyitott idejű, gyors ragsztórudakat csomagoláshoz ajánljuk.

Címkeragasztót is találhat nálunk, amely kimondottan üveg, fém vagy PET palackok címkézésére jó. A granulátum formátum gyorsan olvad, erős a ragasztóképessége és hőálló is.

Új termékünk a víz- és UV-álló ragasztószalag. Ez az extra erős anyagból készült, gumírozott ragasztószalag minden felülethez tapad. Akár a felfújható medence szenvedett sérülést, akár csőrepedés képződött, ez a szalag biztosan segíteni fog.

Plakátragasztó anyagunk kimondottan kültéri plakátokhoz készült, hólyagmentes ragasztás érhető el segítségével. Nincs szürkefátyol-képződés, azaz a plakát megőrzi nyomdai színét a felragasztáskor is.

Ragasztópisztolyok, ragasztóanyag eltávolítók

A ragasztópisztolyok segítségével kezelhetők a ragasztórudak. A pisztoly méretének és a rúdnak kompatibilisnek kell lennie. Ipari ragasztópisztolyaink felfűtése gyors, kialakításuk ergonomikus. Segítségükkel a munka pontos, az adagolás tempós lesz.

A ragasztástechnika témakörébe tartozik a ragasztó eltávolítása is. Idővel szükség lehet linóleum, vagy szőnyegpadló felszedésére. Az évek óta megkötött, kemény ragasztás nehezen szedhető fel, vagy egyáltalán nem, még spaklival sem. A ragasztott felületet azonban meg kell tisztítani. Ehhez nagyon jó megoldás a ragasztóanyag eltávolító szerünk, ami felpuhítja és felszedhetővé szedi a nemkívánatos ragasztóanyagot. Tegyen egy próbát!  Böngésszen kínálatunkban, ha megoldásra van szüksége!

Hogyan vásárolhat?

A vásárlás egyszerű: a részletek megismerése után a terméket a kosárba helyezi, majd jöhet a biztonságos fizetés. A pénztárban választhat a szállítási módok és a fizetési lehetőségek közül.