Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csemperagasztók, padlóragasztók és fugázó anyagok

Legyen szó hagyományos padló- vagy fali burkolóanyagok, PVC, linóleum, parafa, szőnyegpadló vagy hőszigetelő lapok ragasztásáról, itt megtalálja!
Rendezés:

Ezen az oldalon a többféle típusú burkolathoz való burkolatragasztók kínálatát láthatja, melyek közül garantáltan megtalálja majd az Ön igényeinek leginkább megfelelő terméket. Legyen szó hagyományos padló- vagy fali burkolóanyagok, PVC, linóleum, parafa, szőnyegpadló vagy hőszigetelő lapok ragasztásáról, itt az Euró-Higiénia weboldalán csak a legjobb minőségű burkolat ragasztókat kínáljuk.

Ezekkel a termékekkel, ha az előírások szerint történik az alkalmazás, nagyon hatékony munkát lehet végezni, ahol a kivitelezés gyors és az eredmény megbízható és tartós. A nálunk forgalmazott termékek az egészséget nem veszélyeztetik.


Az Euró-Higiénia Kft.-nél küldetésünknek tekintjük, hogy a ragasztástechnikai, valamint a tisztítás- és csomagolástechnikai termékek mind a profi, mind a magán felhasználókhoz eljussanak, hogy segíthessék őket a hatékony és minőségi munkavégzésben, valamint a munkafolyamatok biztonságos végzésében. Burkolatragasztó termékeink így ezen az oldalon mind a profi, mind pedig a magán felhasználóknak garantáltan a tökéletes eredmény lehetőségét jelentik.

Ezekkel a termékekkel a munka öröm, a részletes és pontos használati leírás pedig megkönnyíti az előkészítést és a kivitelezést. Továbbra is professzionális válaszokat szeretnénk adni a kihívásokra folyamatosan megújuló és naprakész kínálatunkkal.

 

Burkolatragasztók aljzatokhoz

A ragasztástechnikai termékekkel sokkal egyszerűbbé válnak a mindennapok. A burkolatok rögzítéséhez speciális anyagokat fejlesztettek ki, melyek közül itt nálunk az Euró-Higiénia weboldalán többféle típust is megtalál. Forgalmazunk PVC ragasztót, mellyel a PVC, linóleum, parafa és szőnyegpadló aljzathoz való rögzítése biztonságos, gyors és egyszerű. Padlófűtéses helyiségekben is használható. Többféle kiszerelésben elérhető nálunk a falburkoló csempék, mettlachi és kerámia és más burkolólapok, mozaiklapok ragasztására kifejlesztett burkolatragasztók.

A burkolandó felület típusától - beton, vakolat, gipszkarton, cement- vagy műanyag bázisú folyékony fóliaszigetelés – függően vagy az igénybevétel alapján választhat ragasztóanyagot.

 

Burkolatragasztók hőszigetelő lapokhoz

Ha régi vagy új épületek hőszigetelését kell hatékonyan és gazdaságosan megoldani, a Projekt Thermo hőszigetelő lap ragasztókra mindig számíthat. Többféle hőszigetelő lap (polisztirol, grafitos polisztirol, lábazati szigetelőlap, kőzetgyapot) rögzítéséhez is alkalmazhatók a nálunk forgalmazott termékek. Ezeket a homlokzaton és a lábazaton, valamint az üvegháló rögzítéséhez is egyaránt felhasználhatja. Vakolt felületek, betonépületek és téglaépületek hőszigeteléséhez és Ytong falazóelemeknél is remek tapadást biztosítanak.

 

Gazdag választék

Itt, az Euró-Higiénia weboldalán számos burkolatragasztó típus közül válogathat. Minden esetben részletes leírással segítjük Önt abban, hogy a megvásárolt termékeket szakszerűen és gazdaságosan tudja majd használni.

Csak kattintson az Önt érdeklő termékre, olvassa el a részletes leírást, árat és mennyiséget. Majd válasszon, hogy tovább válogat, vagy inkább befejezi a böngészést és továbblép a pénztárhoz. Nálunk vásárolhat regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként is. Utóbbi esetben csak számlázási és szállítási címét kell megadnia. Szükséges számunkra még a szállítási vagy átvételi és a fizetési mód megadása. Ezt követően csupán véglegesítenie kell a vásárlást. Válogasson kedvére gazdag kínálatunkból!