Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Horganytisztítás

Rendezés:

Horganytisztítás

Ebben a kategóriában a horganytisztításhoz használható speciális tisztítószer kínálatunkat találja. Ezek a szerek rendkívül hatékonyan képesek a horganyzott, azaz a cinkkel bevont fémtárgyak felületét, illetve különféle más horganyzott alkatrészeket zsírtalanítani és előkezelni. Ezek az időnként szükségszerűen elvégzendő, nagyon fontos folyamatok az itt található modern tisztítószerekkel biztonságosan és gazdaságosan elvégezhetők.

Vállalatunk elkötelezett a kínálat folyamatos bővítése mellett, hogy Ön mindig az igényeinek és elvárásainak leginkább megfelelő innovatív és hatékony termékek között válogathasson. GEIGER horganytisztító termékeket forgalmazunk, melyek a legmagasabb minőségi igényt is kielégítik.

Mi, az Euró-Higiénia Kft.-nél elsősorban a higiéniai és fertőtlenítési, a csomagolási és ragasztástechnikai vegyiáruk forgalmazására helyezzük a fő hangsúlyt. Folyamatosan fejlesztjük weboldalunkat, ahol vásárlóink megtalálhatják a magyar piacon már bizonyított GEIGER horgany- és alumíniumtisztító szereket is. Ezek a hatékony készítmények biztonságosan alkalmazhatók a tűzihorgany bevonattal ellátott fémfelületek, illetve fémalkatrészek kíméletes és gazdaságos tisztításához és zsírtalanításához. Mi a kihívásokra professzionális válaszokat szeretnénk adni folyamatosan megújuló és naprakész kínálatunkkal.

A profi horganytisztítás

Környezetünkben rengeteg fémből készült tárgyat használunk. Ezek felületének bevonata különböző csillogó króm, antikolt vagy vegyileg mattított. Újszerű hatásuk idővel fakul, és az oxidációs folyamat is elindulhat. Ennek elkerülése érdekében az egyik leghatékonyabb megoldás a tűzihorganyzás.

A horganyzott felületek tartósak és szépek. Meg is érdemlik, hogy kellő gonddal és szakszerűen ápoljuk és tisztítsuk őket. Ehhez mi a GEIGER horgany- és alumíniumtisztítót ajánljuk. Weboldalunkon 1 literes és 5 literes kiszerelésben kapható. 1 liter koncentrátum 15-20 m²-re elegendő.

A GEIGER horgany- és alumíniumtisztító alkalmazása

A terméket horganyzott felületek tisztítására, zsírtalanítására és előkezelésére használják. Utóbbi során a GEIGER horgany- és alumíniumtisztítóval a horganyzás felső rétege - különösen a frissen tűzihorganyzott alkatrészeken – előkészíthető a későbbi bevonatoláshoz. Ez a szer a természetes védőbevonatot egyáltalán nem befolyásolja negatívan. Ezzel a horganytisztítási eljárással a környezetet jelentősen károsítani képes ammóniás lemosás elkerülhető. 1:1 arányban kell keverni vízzel. A felületre permetezhető vagy puha ronggyal felvihető. Óvatosan kell vele a tisztítandó részeket átdörzsölni. 5-10 perc hatóidőt követően tiszta vizes leöblítés és szárazra törlés ajánlott. A következő bevonatolást 4 órán belül célszerű elvégezni.

Hogyan tud nálunk vásárolni?

Az Euró-Higiénia weboldalán igazán egyszerű a keresés és a vásárlás is. Csak kattintson az Önt érdeklő termékre, olvassa el a részletes leírást és az információkat az árról és a kiszerelésről. Majd válasszon, hogy tovább válogat-e még oldalunkon, vagy inkább befejezi a böngészést és a pénztárban kifizeti a kosár tartalmát. Nálunk vásárolhat regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként is. Utóbbi esetben csak számlázási és szállítási címét kell megadnia. Szükséges számunkra még a szállítási vagy átvételi és a fizetési mód megadása. Ezt követően csupán véglegesítenie kell a vásárlást. Válogasson kedvére gazdag kínálatunkból!